Zo doen wij dat

Wij nemen verantwoordelijkheid

Dit is Procap

Duurzaamheid heeft een vaste plek in de opdrachten en in de bedrijfsvoering van Procap. Wij vinden dat wij vooral in onze opdrachten een grote bijdrage aan een duurzame en maatschappelijk verantwoorde wereld kunnen leveren: daar gaat het immers over omvangrijke projecten die wezenlijke positieve of negatieve effecten kunnen hebben op het milieu (planet), de maatschappij (people) en de economie (profit).

ENERGY CHALLENGE

Elke Procapper neemt zijn of haar verantwoordelijkheid. Daarom ondersteunen we elke Procapper bij het duurzamer zijn. Dit noemen wij de ENERGY CHALLENGE. Omdat wij doen wat we zeggen.

BEDRIJFSVOERING

Denk hierbij aan het zoveel mogelijk gebruikmaken van het Openbaar Vervoer, Procappers zoveel mogelijk inzetten in of nabij hun woonomgeving en onze paperless office.

(HOGER) ONDERWIJS

Wij zien het hoger onderwijs als een belangrijke maatschappelijke partner. Daarom leveren wij graag en regelmatig bijdragen aan het onderwijs. We stellen stage- en afstudeerplekken beschikbaar, en ontwikkelen en doceren ook regelmatig complete lesprogramma′s aan hogescholen en universiteiten.

WERKEN BIJ PROCAP

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Procappers die het verschil willen maken.